Maak kennis met onze nieuwe website

Websitebezoekers van Firestone Building Products EMEA zullen vanaf vandaag een nieuwe strakke en moderne website ontdekken, gericht op inspirerende en nuttige informatie voor architecten, tuinarchitecten, gebouweigenaars, aannemers en installateurs.

Naast een nieuwe look and feel, is het belangrijkste doel van onze nieuwe website om meer “oplossingsgericht” te zijn, zodat bezoekers, in enkele kliks, vinden wat ze zoeken en ons makkelijker kunnen contacteren. Bezoekers kunnen navigeren door een breed aanbod rond dakbedekking, waterdichting, muur en vloertoepassingen, die steeds gelinkt zijn aan één of meerdere specifieke productpagina’s.

Afgestemd op het doel om betere ondersteuning te bieden, zijn de technische en commerciële documenten en tools veel eenvoudiger te vinden op de nieuwe website. Technische informatiedocumenten (TIS), brochures, veiligheidsvoorschriften, installatierichtlijnen, technische tekeningen, BIM documenten en andere tools zijn allemaal meteen online beschikbaar.

Inspirerende projecten staan natuurlijk ook centraal. Ze zijn gedetailleerd tot in de puntjes en bieden diepgaande informatie en veel afbeeldingen. Referenties kunnen gefilterd worden op lokatie of per product, maar eveneens per toepassing.

We hebben ook gekeken naar interactiviteit. Een productstaal aanvragen, informatie over trainingen of advies vragen aan onze experten is nu eenvoudiger dan ooit. “Het gaat er vooral om dichter bij onze klanten te zijn en het gesprek met hun makkelijker op gang te brengen,” volgens Stijn Meeuwissen, Brand & Communications Manager bij Firestone Building Products EMEA. “We willen dat onze bezoekers de oplossing vinden die ze zoeken en weten dat ze op ons kunnen rekenen van de ontwerpfase tot de voltooing van hun projecten, en daarna. Ons motto blijft: Nobody Covers You Better!”