LEG MEER DAKEN MET RUBBERGARD EPDM SA

Enkele uitdagingen waarmee de bouwsector vandaag wordt geconfronteerd, zijn het tekort aan geschoolde arbeidskrachten, de toegenomen vraag naar productiviteit, duurzame oplossingen en flexibiliteit in toepassingen. Hetzelfde geldt ook voor de waterdichtingsindustrie.

Om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden, ontwikkelde Elevate RubberGard EPDM SA.

Elevate RubberGard™ EPDM SA is de volgende generatie zelfklevende EPDM met in de fabriek aangebrachte Secure Bond-lijm over het hele membraan, van rand tot rand. Gezien u niet meer hoeft te lijmen en te wachten, installeert het veel sneller dan een standaard EPDM-membraan. Dit resulteert in meer afgedicht dakoppervlak per dag en dus ook meer daken per seizoen.

RubberGard SA bestaat uit hetzelfde RubberGard-membraan waarvan is bewezen dat het al meer dan 40 jaar meegaat, en dit gecombineerd met de unieke Secure Bond-technologie die zorgt voor een uniforme en sterke hechting. Dit maakt RubberGard EPDM SA nog eenvoudiger te installeren, nog betrouwbaarder en nog prettiger om mee te werken.

 

KENMERKEN EN VOORDELEN

Superieure duurzaamheid en levensduur

RubberGard EPDM SA biedt totale gemoedsrust voor een zeer lange tijd.

Goed geformuleerde EPDM-membranen hebben een levensverwachting van meer dan 50 jaar. Dit komt door hun ongeëvenaarde weerstand tegen ozon, UV-straling en extreme temperaturen. Omdat ze geen weekmakers of vlamvertragers bevatten, blijven hun eigenschappen in de loop van de tijd stabiel en onveranderd. 

 

Sneller en gemakkelijker installeren

Minimaliseer de arbeidsinspanning, zodat u het dakseizoen kunt maximaliseren. U hoeft geen lijm ter plaatse aan te brengen en u hoeft niet te wachten tot de lijm droog is - dit bespaart aanzienlijk op benodigde arbeidskrachten en installatietijd. Naden worden gemaakt met een afdekstrip die relatief gemakkelijker en sneller is dan het aanbrengen van lastape. Zo kunt u meer dakoppervlak per dag afdichten en dus optimaal profiteren van het dakseizoen.

 

Uitstekende lijmsterkte

Elevate's Secure Bond-technologie zorgt voor een robuuste hechting. Deze, in de fabriek aangebrachte, lijm zorgt voor een uniforme hechting over het hele membraan om een ​​robuust daksysteem te creëren. U hoeft nooit meer te twijfelen of er voldoende lijm op de juiste manier is aangebracht.

 

Superieure prestaties bij koud weer

Elevate RubberGard EPDM SA zorgt voor een sterke hechting, zelfs bij koude temperaturen tot -7 °C. Zo kunt u meer installatiedagen aan uw seizoen toevoegen.

 

Geen oplosmiddel & geen geur

In tegenstelling tot standaard lijmen, bevat RubberGard EPDM SA geen oplosmiddelen. Ook is het geurloos, waardoor het erg prettig is om mee te werken. Het is ook perfect voor installatie op gebouwen die open en bezet moeten blijven gedurende de installatie van het dak.

 

Lage levenscyclus kosten

EPDM vraagt ​​weinig of geen onderhoud. Indien nodig kan het eenvoudig worden gerepareerd met Elevate QuickSeam-producten, zelfs na tientallen jaren dienst. Deze eigenschap, gecombineerd met de inherente duurzaamheid en concurrerende installatiekosten, resulteert in zeer lage levenscycluskosten.

VIDEOS

COMPLETE OPLOSSING

Elevate erkent de marktbehoefte aan een volledig compatibel dakafdichtingssysteem, dat niet beperkt is tot enkel het waterdichtingsmembraan. Daarom biedt Elevate een volledig gamma van accessoires aan die ontworpen zijn om de beste resultaten te garanderen tijdens de installatie van het RubberGard EPDM SA dakafdichtingssysteem.

Elevate heeft zijn aanbod uitgebreid met andere plat dakonderdelen zoals PIR-isolatieplaten, dekplaten en dampschermen lagen. Hun gegarandeerde compatibiliteit verbetert de algehele prestatie van het systeem.

COMPLEMENTAIRE PRODUCTEN