Een stukje paradijs in uw tuin

Mensen zijn altijd al aangetrokken geweest door water. Daarom is een waterpartij in een privétuin een ware bron van plezier, ontspanning en sereniteit. De integratie van water in leefruimtes vormt altijd een bron van inspiratie voor architecten en tuinarchitecten. Al meer dan 40 jaar doen ze met veel plezier een beroep op de waterdichte membranen van Elevate om hun creaties te verwezenlijken. 

Ongeacht het formaat of de vorm, een vijver in de tuin zorgt voor een mooie en sprankelende omgeving voor familie en vrienden om samen te komen, te spelen en te genieten. De aanwezigheid van water zorgt voor een nieuwe leefomgeving voor vlinders, libellen en vogels, bovendien brengt het een harmonieus gevoel. Het is het hele jaar door een speciale plek.  

Elevate’s oplossing voor uw vijverproject

Onze waterdichte EPDM-membranen voldoen aan alle milieu- en kwaliteitsvereisten, zodat u vele jaren van de vijver in uw tuin kunt genieten. Ze stoten geen chemicaliën in de omgeving uit, waardoor ze veilig zijn voor aquatische fauna en flora. Daarom kunt u zonder problemen uw siervijver vullen met allerlei waterplanten en -bloemen, koikarpers en verschillende soorten goudvissen. Heeft u nog meer inspiratie, dan kunt u uw vijver verder uitbreiden met accessoires als pompen, verlichting, filters en vele andere producten.  

Een van de grootste voordelen van onze EPDM-membranen is dat ze zo eenvoudig te plaatsen en onderhouden zijn. Zowel beginners als ervaren professionele hoveniers kunnen met onze membranen uit de voeten. Voor elk soort vijver, van hele eenvoudige tot uitgebreide ontwerpen met beekjes, fonteinen of watervallen, bieden wij de juiste waterdichte oplossing zodat uw waterpartij een stukje paradijs wordt in uw tuin.