Text Image

Verder en hoger bouwen

 

Dankzij kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid zijn wij al tientallen jaren een koploper in de industrie. En met onze blik op de toekomst is het onze prioriteit om de normen te bewaken die u van ons gewend bent. Wij zijn de mensen die u uw meest markante projecten toevertrouwt. Onze unieke wereldwijde expertise en adviezen vormen altijd de essentie van wie we zijn en waar we naartoe willen. 

 

Onze producten

Dakbedekking
Dakbedekking
Om te voldoen aan al uw behoeften en specificaties op het gebied van dakbedekking bieden we EPDM- en TPO-dakafdichtingsmembranen, evenals isolatie en dampschermen.
Waterdichting
Waterdichting
Onze gemakkelijk te installeren EPDM-membranen kunnen worden gebruikt voor de waterdichting van siervijvers en voor geomembraantoepassingen zoals landbouw, aquacultuur en meer.
Muur en vloer
Muur en vloer
Wij bieden gemakkelijk te installeren, betrouwbare, duurzame en kosteneffectieve waterdichtingsoplossingen voor gevels en ondergronden.
Text Image

Bouwen aan duurzame relaties

 

Onze mensen en partners vormen de ruggengraat van ons werk. Daarom investeren we in een hoogopgeleid verkoopnetwerk dat zich altijd tot het uiterste inzet. Kwaliteit is de hoeksteen van onze uitgebreide productlijnen, voorzien van de beste garanties in de sector. En dat is nog maar het begin.

 

Text Image

Gezamenlijk streven naar excellentie

 

Elevate is trots om deel uit te maken van de Holcim Building Envelope divisie, die enkele van de meest gerespecteerde en innovatieve merken van de bouwindustrie omvat. Met vestigingen in 81 landen en meer dan 2000 medewerkers wereldwijd, staan alle merken van Holcim achter een gezamelijke doelstelling:  vooruitgang boeken voor de mens en de planeet.

Focus op de toekomst

Onze inzet voor duurzaamheid

 

Onze oplossingen overtreffen vereisten op het gebied van duurzaamheid. Met een proactieve focus op deelname aan LEED/BREEAM om gemeenschappelijke uitdagingen aan te pakken, ondersteunen onze toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten een robuuste innovatiepijplijn. Van een gespecialiseerd team van wetenschappers en ingenieurs die zich concentreren op nieuwe, diverse dakafdichtingssystemen tot ISO 9001-kwaliteitscertificering voor elke fabriek: wij zetten ons vastberaden in om komende generaties te ondersteunen met elk bouwproject.