Reken op ons voor uw RubberGard EPDM-project

Het RubberGard EPDM-dakmembraan kan alleen worden geïnstalleerd door professionele aannemers die zijn opgeleid en goedgekeurd door Firestone. Er worden het hele jaar door verschillende trainingsprogramma’s aangeboden en dit in faciliteiten verspreid over Europa en Azië. Door middel van theorie en praktijk is het ons doel om aannemers op te leiden in alle aspecten van EPDM-daksysteeminstallaties, van beginner tot gevorderd niveau.

We trainen en leiden ook contractors op in wat betreft alle tools die Firestone heeft ontwikkeld zodat ze een ​​kwalitatief en hoogwaardig RubberGard EPDM-dakbedekkingssysteem kunnen ontwerpen, specificeren, schatten en installeren. Een uitgebreide reeks technische bronnen, zoals hulpmiddelen voor materiaalberekening, technische richtlijnen met stapsgewijze installatiemethoden, systeemontwerpen, detailtekeningen, productinformatiebladen en veiligheidsinformatiebladen, zijn beschikbaar voor raadpleging. Onze technische experts helpen ook aannemers bij project specifieke verzoeken- of het nu gaat om nieuwe daken of renovaties - waarbij ze de best mogelijke oplossing en passende detaillering definiëren, rekening houdend met de unieke vereisten van elk project.

De ondersteuning van Firestone strekt zich uit tot op het dak zelf. Ons team van professionele technische installateurs biedt assistentie bij het opstarten van de job, geeft ter plaatse advies tijdens de installatie en voert dakinspecties uit.

Kortom, wij bieden aannemers onze volledige ondersteuning op en naast het dak, van uitgebreide training tot volledige technische assistentie voor, tijdens en na het voltooien van een klus, of u nu een EPDM-beginner bent of meerdere jaren ervaring heeft.

STAP VANDAAG NOG OVER OP EPDM!