Duurzame bescherming voor een waardevolle grondstof

Na lucht, is water het belangrijkste element voor leven. Het is een waardevolle, eindige grondstof die niet verspild zou moeten worden.  

Daarom richt Elevate zich op het beschermen van dit component dat essentieel is voor ons leven door duurzame EPDM-geomembranen van hoge kwaliteit te produceren en leveren die vervolgens worden toegepast bij waterinsluitingsprojecten.

 

De oplossing van Elevate voor waterinsluitingstoepassingen

Van kleine agrarische dammen tot grote waterbekkens, hebben wij 45 jaar ervaring en kennis in het aanleveren van de ideale waterdichte oplossing waarmee ieder project tot een goed einde gebracht kan worden, waar ook ter wereld. Onze EPDM-geomembranen heb een uitzonderlijke punctieweerstand en zijn bestand tegen de mechanische belasting die wordt uitgeoefend bij de plaatsing en tijdens de lange levensduur van het product. 

Van de Taiga in Siberië waar het grootste gedeelte van het jaar de temperaturen onder nul zijn, tot de woestijn in Marokko waar de zon op zijn felst schijnt en de uv-straling zeer hoog is, bieden onze EPDM-geomembranen unieke voordelen voor vele verschillende waterbekkens. De geomembranen zijn robuust, flexibel, elastisch en bieden een duurzame betrouwbare waterdichte oplossing. 

Door te werken met brede membranen die per stuk wel tot 1000 m² kunnen bedekken, bieden onze EPDM-geomembranen een snelle en veilige plaatsingsoptie die geschikt is voor zowel argrariërs als projecteigenaren. 

Onze membranen zijn de beste keus door de bewezen prestaties van de EPDM-membranen van Elevate die wereldwijd in duizenden toepassingen worden gebruikt en worden blootgesteld aan de zwaarste klimaatsomstandigheden. 

 

AANBEVOLEN PRODUCTEN